Nezařazené

Lasergame Praha

Chtěli byste Vaší rodině nebo přátelům udělat radost? Pokud ano, tak byste jim mohli koupit dárkový poukaz do naší arény, kde se každý pořádně vyřádí, vyzkouší si, jaké to je po sobě střílet, skrývat se a být v akci. Lasergame Praha Vám přesně tohle umožní. Je to skvělý způsob, jak si zasportovat, užít zábavu, vybít energii, a hlavně být se svými přáteli. Udělejte si výlet do Prahy, který završíte návštěvou našeho centra zábavy.

Vybrat si můžete mezi arénou, kde jsou aztécké ruiny nebo s tajemným labyrintem. U nás si budete moci vybrat z jedenácti typů her, takže si jsme téměř stoprocentně jistí, že se u nás rozhodně nudit nebudete. Můžete si vyzkoušet všechny hry. Je to tak jednoduché. Stačí, když vyplníte v našem rezervačním systému termín, kdy byste si přáli dojet a počet účastníků. Pak už jen stačí dojet. Parkování je také zajištěno, takže po této stránce se bát nemusíte.

Virtuální prohlídka

Jelikož to spousta lidí ještě třeba nikdy nezkusila, tak neví, co si pod tím přesně představit. Proto pro Vás máme opravdu skvělou ukázku, abyste si udělali obrázek o tom, jak to u nás vypadá a jak se hra hraje. Virtuální prohlídka je opravdu skvělá a zaujme Vás. Můžete ses tát klidně naším věrným zákazníkem, pokud Vás to chytne. Samozřejmě budete mít pak zvýhodněné ceny.

Co u nás najdete

· Zábavu
· Sblížíte se s ostatními přáteli
· Skvělé ceny
· Krásné prostředí

Kromě těchto věcí u nás najdete ještě mnohem více. Hlavně to můžete využít jako opravdu skvělý dárek, který můžete darovat kamarádům nebo třeba někomu z rodiny. Je to skvělé a velice originální řešení celé situace. Skvělé ceny jsou u nás samozřejmostí. Snažíme se, abyste byli opravdu spokojení, takže se budeme maximálně snažit, abyste od nás odcházeli maximálně šťastní a spokojení. Pokud byste měli jakýkoliv dotaz, tak nás neváhejte kontaktovat. Zkuste si na vlastní kůži, jaké to je hrát tuhle skupinovou hru.